Apple Acai fra Element E-Liquid

Apple Acai fra Element E-Liquid

Element E-Liquid er et veletablert Amerikansk selskap som selger sine varer globalt.
De har spesialisert seg på e-juicer beregnet til drippere – det vil si at PG/VG-ratioen til denne linjen er 20/80, høy VG-prosent altså.
I tillegg er dripper-linjen deres ekstremt smakfulle slik at når man har den over en dripper, så vil smakene eksplodere i munnen på deg.
Element har pr. skrivende stund 7 forskjellige linjer, det betyr at muligheten for å finne en juice som passer deg er relativt høy.
Dripper-linjen selges i 10, 30 og 60ml-flasker med nikotinstyrke fra 0-6mg.

Fra produsentens hjemmeside om «Apple Acai«;
«A tropical paradise infused with crisp green apple and fruity acai berry. Soft tropical breeze inspire this fragrant blend of precise amounts of sweet notes, conjuring up a utopia of ripe acai

 


Dette er en e-juice som fint kan brukes på gode smaks-RTA’er, så jeg kunne ha tatt i bruk en av mine favoritter.
Men siden denne linjen spesifikt er laget for drippere så har jeg coilet min Dead Rabbit med 1 stk. håndlaget Alien coil i Ni80. Coilen ohmer ut på 0.22. Bomullen jeg bruker er en organisk japansk bomull som heter Ken Gen Do. Modden til denne testen er en Dovpo Rogue 100w i vanlig watt-modus, og jeg starter med lav watt og jobber meg oppover inntil jeg finner komfortnivået.


Min umiddelbare reaksjon når jeg damper «Apple Acai» er «woah nomnomnom!»
Jeg kjenner at jeg blir imponert over smaksprofilen til juicen for den er enkel men ekstremt smakfull. Med det samme når jeg innhalerer får jeg en umiddelbar syrlighet på tunga. Den går dog raskt over til søtlige undertoner, som bevitner en hårfin balanse mellom de to.

Å få til denne balansen er en tøff oppgave da det søte eller det syrlige veldig enkelt kan overskygge den andre. I denne juicen er de perfekt balansert.

På uthalering kommer sødmen av epler, jeg ser for meg at det er store, røde, juicefylte epler som jeg smaker (til tross for at beskrivelsen sier at det er grønne epler!). Samtidig får jeg en varm følelse av solmodne solbær som er så proppfulle av smak og sødme, og det til tross for at det egentlig er Acai bær. Jeg har aldri spist bærene fra acaitreet, så hodet mitt innbiller seg helt klart at det er svære solbær på størrelse med druer.

Juicen oppleves som enkel i sin kompleksitet, for den er kompleks i det at balanseringen mellom smakene er presis. Samtidig er den enkel – for det er kun epler og solmodne bær her, i motsetning til andre juicer som kan oppleves som noe kaotiske da de inneholder flere ingredienser. Juicen er rund og god, den søt og syrlig på samme tid og den er like proppful av smak som en appelsin er på c-vitaminer!


Navn; Apple Acai (fra Dripper E-liquid serien)
Produsent; Element E-Liquid
Pg/VG; 20/80
Størrelse; 10ml
Nikotin; 3mg (kjøpt fra England)
Beskrivelse; Epler og solmodne lilla bær i en perfekt harmoni.

Utstyr; Dovpo Rogue 100w
RDA; Heathen/Hellvape’s Dead Rabbit
Coil; Håndlaget Alien fra SandyCoils, Ni80, 5 wraps, 2.5mm indre diameter. Ohmer ut på 0.22.

Er juicen som annonsert?
Tjaa .. Juicen er grusomt smakfull, men på en veldig god måte. Personlig smaker jeg røde epler (ikke grønne) samt sødmefylte solbær. Perfekt balansert mellom syrlighet og sødme.

Comments are closed.