Arabic Tobacco fra Innovation Flavors

Arabic Tobacco, Innovation.

Innovation Flavors ble grunnlagt i 2012 og er basert i storbyen Sofia i Bulgaria.
Innovation har samarbeid med flere europeiske land samt de Forente Arabiske Emirater itf. salg og innkjøp. Innovation er ikke det selskapet som er mest kjent men de har dog endel gode e-juicer som er verdt å bli kjent med. Selskapets filosofi og prioritering er produktenes kvalitet samt ansvar ovenfor sinde kunder. De har et sertifiseringsprogram som skal sikre kundene sine at kun de beste ingredienser blir brukt i produksjon og at produktene ikke skal være helseskadelig. De var også det første europeisk-sertifiserte  selskapet for produksjon av nikotinholdig e-juice under ISO-standard.


Innovation har tre hovedlinjer med e-juice; Premium E-liquids, VPG og 100% VG.
E-juicen Arabic Tobacco vil du kunne finne under linjen «VPG». Denne juicen består av 50/50 PG/VG og er derfor best egnet på coiler som er definert som MTL. Fordi PG/VG ratioen er som den er bruker jeg denne juicen på min Innokin Endura T18 med 1.5 Ohm coil som vil gi meg en god MTL-opplevelse. Min nikotinstyrke er 6mg.

Da jeg skulle slutte å røyke var det faktisk denne juicen som jeg likte best av alle. Den ver helt perfekt på smak og den gav meg en kjempefin dampeopplevelse med det utstyret jag den gang brukte. I ettertid finner jeg at mange tobakksjuicer blir veldige mektige for min smak, men Arabic Tobacco er det eneste unntaket og jeg passer alltid på at jeg til enhver tid har en flaske eller to stående inni et skap.

Dette er egentlig unødvendig å si, men Arabic Tobacco smaker akkurat slik som navnet tilsier.
Her er ingen krem eller frukter blandet inn, ei er der brygg eller honning som kan overskygge hovedpaletten. Dette er en ren og sødmefylt arabisk tobakksmak som skulle passe de aller fleste som liker tobakkspaletten. Smaken er litt roasted og pittelitt kryddrete som man forventer av en arabisk tobakk. Samtidig er der en sødme tilstede som komplimenterer tobakksmaken veldig godt og gjør hele smaksinntrykket rundere og rikt.

Den rene arabiske smaken kommer best frem på uthalering og der er en svak og på ingen måte påtrengende ettersmak av tobakk.
Det er min objektive mening at dette er en av de få tobakksjuicene der ute som faktisk bærer navnet sitt med stolthet. Totalinntrykket er helhetlig og veldig velkomment.


Navn; Arabic Tobacco (fra linjen VPG)
Produsent; Innovation Flavors
PG/VG; 50/50
Størrelse; 10ml
Nikotin; 0-18mg (pr. skrivende stund solgt utenfor Norges grenser)
Beskrivelse; Smak av arabisk tobakk med lette, søte toner. Rik og fylding smak.

Utstyr; Innokin Endura T18
Tank; Innokin Prism T18
Coil; 1.5 Ohm

Er juicen som annonsert?
Ja, den er nøyaktig og lite kompleks. God smak av arabisk tobakk med sødmefylte undertoner.

Comments are closed.