Tribeca E-juice fra Halo

Tribeca E-Juice fra Halo Cigs

Halo Cigs er et Amerikansk selskap grunnlagt av 3 karer som over en middag i 2009 funderte på hva e-sigarettmarkedet manglet. De ønsket å lage en egen linje med e-juice av høyere kvalitet og kort tid etterpå var produskjonen i gang. Pr. skrivende stund har dem 3 forskjellige linjer med premium e-juice, og den vi skal se nærmere på i dag er «Tribeca» fra «Halo Blue Series»-linjen.

Jeg har fått hand på en 10ml flaske med «Tribeca» som blir høyt verdsatt av mange brukere globalt.
Produktet er beskrevet slik på Halo’s hjemmeside;
«There’s a reason Tribeca is regarded as one of the top E-liquid flavors in the entire industry—and if you’ve tried it, you already know why. This Spinfuel Choice award winner’s smooth tobacco notes blend with just a touch of vanilla and caramel to produce a satisfying E-liquid with a sweet finish.»


Siden dette er en e-juice solgt i Norge uten nikotin, har jeg blandet inn PG-basert nikotinbase slik at juicen ender på 6mg styrke. Juicens PG/VG-innhold (ratio) er ikke opplyst på hverken flasken eller esken, men på Halo’s hjemmeside blir det opplyst at standard ratio er 30/70 – dvs. ganske høyt VG-innhold. Dette er fint å være oppmerksom på da mange damper tobakkjuicer på utstyr beregnet for lavere VG-innhold (eks. Nautilus, Nautilus 2 med flere).

Utstyret jeg bruker til å teste «Tribeca» er en Innokin Endura T18, coilen ohmer ut på 1.5. Denne coilen fungerer veldig greit på juicer med høyere VG-innhold, og siden jeg liker å dampe tobakksmaker MTL syntes jeg T18 ville være en god match. Coilen er til tross for sin alder god på å produsere god smak, faktisk en av de beste innenfor stock coil MTL.

Basert på dette utstyret kan jeg nå fortelle deg at «Tribeca» helt klart har en gjenkjennelig tobakksmak. Du vet den lukten du kjenner ved en nylig åpnet fersk tobakkspakke? Det er denne smaken du får i «Tribeca». Hvis jeg skal sammenligne den med noe så må det bli sigarettene fra Camel, men likevel ikke fordi «Tribeca» har en helt egen identitet.

Juicen er litt sødmefylt ved innhalering, tobakkstonene kommer uten tvil best frem på uthalering. Der er et svakt hint av vanilje og ja, kanskje er det karamell jeg kjenner. Den totale smaken virker litt tørr med det samme og det kan være fordi der er en roasted smak i tobakkspaletten, og med det kan den minne litt om en lys og mild sigarillo på julekvelden.

Det hadde vært interessant å visst hvilken type tobakks-essenser Halo har brukt i denne paletten. Mange produsenter velger å bruke reelle tobakksplanter for å få en nøyaktig smaksprofil, kanskje er det nettopp det Halo har gjort her. Smaken er veldig god til tross for at jeg i dag ikke lengre er en stor tilhenger av tobakksmaker (jeg er mere en frukt-tilhenger jeg!). Jeg liker dog «Tribeca» veldig godt og det er uten tvil et fryktelig godt alternativ til andre (kanskje mere syntetisk-smakende) tobakks-e-juicer.

Jeg har gjennom min tid som damper vært innom mange typer e-juice med tobakksmak og kan med hånda på hjertet si at «Tribeca» skiller seg ut med sin rene smak. Den er tydelig i sin palett og i motsetning til andre er ikke denne juicen fryktelig kompleks. Det annonseres med at det er smak av tobakk med et aldri så lite hint av vanilje og karamell, og det er akkurat det du får her. Til og med ettersmaken gir en tydelig smak av ren tobakk.
Her er det ikke mye flåseri – den er akkurat som beskrevet på Halo’s hjemmeside.


Navn; Tribeca (fra Halo Blue Series)
Produsent; Halo Cigs
PG/VG; 30/70
Størrelse; 10ml
Nikotin; 0mg solgt i Norge (pr.skrivende stund)
Beskrivelse; Mild tobakk med et hint av vanilje og karamell

Utstyr; Innokin Endura T18
Tank; Innokin Prism T18
Coil; 1.5 Ohm

Er juicen som annonsert?
Ja, den er nøyaktig og smaken er lite kompleks. God tobakksmak med undertoner av sødme.

Comments are closed.