Eleaf iStick 30w


En Nybegynners Drøm?


iStick 30w fra det velrenommerte selskapet Eleaf er uten tvil en svært egnet liten sak for en nybegynner som skal handle sin aller første mod. Den er egnet fordi den er svært enkel i bruk, den har et innebygd batteri, og den kan kjøre helt opp til 30w på egnet coil hvis du ønsker en varmere damp.


 


iStick 30w er en oppgradert versjon av den eldre iStick 10w og 20w. Faktisk er 30w i dag ansett for å være en eldre modell da det siden den gang er kommet ut andre og sterkere modder. Likevel er iStick 30w en fin plass og begynne for en som skal kutte røyken.


Litt om modden;


Eleaf iStick 30w har et innebygd batteri på 2200mAh kapasitet, det vil si at når batteriet er fulladet vil det holde en munn-til-lunge-damper nesten hele dagen. Batteriet kan håndtere opp til 8V eller 30W og støtter coiler fra 5 ohm helt ned til sub ohm med minimum 0.4-0.5 ohm.
iStick har USB-ladning fra moddens underside – bruk den medfølgende kabel til å plugge den i en PC eller laptop, eller du kan bruke veggadapteren som følger med i esken til å lade den rett fra veggkontakten.

Siden iStick ikke er den tykkeste modden på markedet er det greit og være oppmerksom på at modden kun tar tanker med en diameter på inntil 23mm uten og å ha overheng. Alt over 23mm vil i grunn bare se rart ut – hvis man er opptatt av det estetiske da vel og merke. iStick har dog støtte for «bottom air feed» – dvs. tanker som har luftinntak på tankens underside. Disse tankene er vanlige for en nybegynner å bruke til tross for at tankene i realiteten er på vei ut. Innokin sine Prism-tanker er et eksempel på «bottom air feed» tanker. På bakgrunn av denne noe særegne egenskapen, er det min påstand at iStick 30w til tross for sin alder, fremdeles har en egnet plass i markedet.

iStick 30w har en enkel men oversiktlig OLED skjerm som til enhver tid vil vise deg gjenværende batterikapasitet, ohm, Volt og Watt.
Modden støtter dessuten «pass-through»; det vil si at du kan dampe på den mens den lades! Det i seg selv er en sjeldenhet på markedet i dag!

Eleaf iStick 30w er en regulert mod og innehar dermed sikkerhetsaspekter som «10-sekund-Beskyttelse» (holdes fyreknappen inne mer enn 10 sekunder, vil modden automatisk slutte å fyre og det vises «Over 10s» i displayet). Andre sikkerhetsaspekt modden har er; «Atomizer Short-circuit Protection», «Low-Voltage Protection» og «Low Power Alert».

 


Eleaf iSTick 30w kommer i flere farger;
Cerise (hot pink), Blå, Sort og Sølv.

Moddens dimensjoner er; 
23mm x 32.5mm x 77mm


iStick 30w har 3 knapper – 5 raske trykk på den øverste firkantede knappen for å slå modden på eller av.
For å fyre holdes den firkantede knappen inne mens det innhaleres. Slipp så knappen etterpå.

Du kan enkelt justere watt/volt med de to nederste pil-knappene. For å bytte watt til volt, eller volt til watt slår du først på modden, for så og trykke 3 raske trykk på den firkantede knappen. Bruk deretter pilknappene til å justere watt/volt.

Når du har funnet den perfekt watt/volt-innstillingen kan du låse menyen ved og holde inne begge pil-knappene samtidig i 2 sekunder. Menyen blir da låst og du har nå ikke mulighet til å endre watt/volt. Du kan fremdeles fyre, men ikke justere. Dette er en behendig innstilling for dem som er engstelig for å justere watt/volt ved et uhell. For å låse opp menyen igjen gjentar du bare prosedyren; hold inne pil-knappene samtidig i 2 sekunder når modden er på 🙂

Avhengig om du er høyre- eller venstrehendt, kan du enkelt rotere displayet i skjermen. Merk at modden må være slått av! Hold inne pil-knappene samtidig i 2 sekunder, displayet vil da rotere 180 grader. Gjenta dette hvis du vil ha displayet tilbake slik det var.


Stilfull og enkel!


Eleaf iStick 30w er en stilfull og svært enkel og god mod for en nybegynner.
Den er liten i størrelse og ligger lett men godt i hånden din. Siden den har en lav profil oppleves den som «myk» i forhold til andre modder som er større og mere bulkete. Mange som skal kutte røyken opplever at markedets modder er litt «klumpete» og virker litt store og avanserte – iStick er rake motsetningen og oppleves derfor som en fin innfallsportal.

Modden er dessuten svært intuitiv for brukeren, den er enkel å navigere og det skal godt gjøres å trykke feil på moddens knapper.
iStick 30w har ingen fancye innstillinger som «temp control», puff-teller og lignende – den er ment for en nybegynner som ønsker 1 ting fremfor noe annet; at det «fungerer»! Og iStick gjør det – til tross for sin alder er iStick 30w uten tvil et produkt jeg anbefaler til nybegynneren.


Les mere om;


 

Comments are closed.