Vaper Expo U.K. 2018

Nå braker det løst!!


Endelig er ventetiden over!
Denne turen har blitt planlagt siden Oktober i fjor og nå, mange mnd senere sitter jeg her – kofferten er pakket og kroppen er klar;
Vaper Expo Birmingham U.K.!

Det gledes over en lav sko og jeg aner ikke hva jeg har i vente. Jeg vet at Expo’n er en av verdens største dampemesser og jeg har sett video samt bilder derfra, i tillegg til å høre historier selvfølgelig! Noe annet er det jo å være der selv, og nå er det omsider min tur.

Jeg ser skikkelig frem til å delta i år – det å ta nye produkter i betrakning, teste ut ny juice, se på eksklusive modder og drippere, treffe gode venner samt møte nye! Håper og tror dette blir kjempebra og har du noen ønsker om produkter jeg skal sjekke ut eller mennesker jeg må treffe, ja da får du sende meg en melding enten gjennom nettsiden, på Facebook eller Instagram. Alle forslag og ønsker blir hørt og forsøkt møtt! 😀

Kanskje vi sees?

😀

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *